BASESCU, mesaj pentru PDL: Nu inteleg atacurile voastre

Traian BASESCU nu intelege atacurile venite din partea conducerii PDL si ii explica lui Vasile Blaga de ce partidul sau scade in sondaje.

”Nu le inteleg atacurile. Eu nu le reprosez nimic, dar nu le inteleg atacurile. Ei cred ca nu inteleg de unde a venit ruptura si le-am explicat ca in PDL s-a dus o campanie prin amenintari cu puscaria. Imi pare rau de ei, ca se duc in jos.

Citeste si: BASESCU, despre PONTA: Romania nu a mai avut un prim ministru atat de dependent de BARONI, de MOGULI din media

Eu le sunt recunoscator pentru toata sustinerea pe care mi-au dat-o sa ajung primar, sa ajung presedinte, la cele doua referendumuri. Cine crede ca pot uita fetele lor când ma duceam in organizatii este un copil

Le-o spun cinstit si public: aceasta strategie adoptata in ultimele 3 zile, de a ataca Traian Basescu si Elena Udrea le dauneaza. Draga, Vasile nu vreti voi sa protestati credibil sa protestati credibil pentru Mihaies, nu vreti voi sa protestati pe bune impotriva lui Ponta, dar credibil”, a declarat Basescu, la postul B1 TV.

Citeste si: Basescu AMENINTA: Cei care vor semna proiectul privind portul Constanta vor raspunde in fata legii

Chiar daca dreapta din Romania nu este unita, seful statului este optimist: “Cred ca exista sanse ca dreapta sa se coaguleze”, a comentat BASESCU.

Sursa foto: captura B1 Tv