BASESCU: Nu am primit niciun ban sau bun de la Bercea Mondial

Presedintele TRAIAN BASESCU afirma ca nu a discutat cu fratele sau niciodata despre dosarul lui BERCEA MONDIAL si nici nu a primit vreun ban sau vreun bun de la acesta din urma, potrivit unui comunicat prin care a raspuns mai multor intrebari adresate de Lavinia Sandru, realizatoare Realitatea TV.

“Nu am discutat niciodata cu fratele meu, Mircea Basescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, ZIS BERCEA MONDIAL. In plus, va asigur, asa cum am mai spus, ca nu exista niciun politist, procuror sau judecator care sa poata afirma ca a primit vreo interventie de la mine sau din partea mea, prin intermediari, pe acest dosar sau pe orice alt dosar”, a raspuns presedintele la una din intrebari.

Citeste si: PONTA II CERE VOIE LUI BASESCU SA PARTICIPE LA REUNIUNEA CE

BASESCU a mai spus ca i-a cerut fratelui sau, Mircea Basescu, inca de anul trecut sa mearga si sa informeze institutiile statului privind santajul la care a fost supus.

Totodata, seful statului a mai spus ca nu a primit vreodata bani sau bunuri de la interlopul BERCEA MONDIAL.

“Nu am primit niciun ban si niciun bun de la sau in numele lui Sandu Anghel, zis BERCEA MONDIAL, nici pentru vreo interventie de reducere a pedepsei in instanta si nici pentru vreo gratiere. 

Citeste si: MIRCEA BASESCU A FOST VIZITAT DE AVOCATUL SAU

Intocmai cum nu am primit niciodata niciun ban si niciun bun de la nimeni pentru a interveni in vreun fel in dosare sau pentru vreo gratiere”, a afirmat TRAIAN BASESCU. Legat de moneda de aur primita de sotia sa Maria Basescu in 2009 la Festivalul Romilor de la Costesti, presedintele a spus ca nu a pastrat-o. Ea a fost predata statului, in conformitate cu legislatia in vigoare, si se afla in patrimoniul Administratiei Prezidentiale.

Sursa foto: nasul.tv