BASESCU: Nu exista RISC MAI MARE decat sa aduci STUDENTI MUSULMANI in tara

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU, prezent duminica la o intalnire a PMP desfasurata in judetul Arges, a criticat proiectul de construire a celei mai MARI MOSCHEI DIN EUROPA la Bucuresti, considerand ca aducerea STUDENTILOR MUSULMANI in tara reprezinta “CEL MAI MARE RISC”, potrivit mediafax.ro.

CITESTE SI: BASESCU: UNIREA cu REPUBLICA MOLDOVA, obiectiv demn de un partid al viitorului

“Avem un premier care sta pitit pe la Istanbul. Schiop, dar a luat decizia cu MOSCHEEA, ceea ce ne face sa ne gandim ca A FOST OPERAT LA CAP, NU LA PICIOR. E o poveste, daca n-ar fi tragica, ar fi comica (…) Astfel de decizii sunt NESABUITE, daca nu chiar ANTINATIONALE. Avem o minoritate de 60-70.000 de musulmani, avem moschei la Constanta, dar sa faci cea mai mare moschee din Europa pe langa care sa construiesti o universitate si sa aduci 6.000 de studenti mulsulmani.(…) NU EXISTA RISC MAI MARE DECAT SA ADUCI STUDENTI MUSULMANI IN TARA”, a spus fostul presedinte, potrivit sursei citate.

Basescu considera ca aceasta decizie trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si ca proiectul trebuie respins.

CITESTE SI: Una dintre cele mai mari MOSCHEI DIN EUROPA va fi construita pe teritoriul ROMANIEI

Guvernul a decis printr-o hotarare de guvern, sa ofere Muftiatului Cultului Musulmanilor un teren de peste 11.000 de metri patrati in Bucuresti, pe o perioada de 49 de ani, pentru construirea celei mai mari moschei din Europa. Terenul respectiv este situat langa Centrul Expozitional Romexpo, iar valoarea sa ar fi estimata la patru milioane de euro. Singura conditie pe care a impus-o guvernul este ca lucrarile de constructie a moscheei sa inceapa in trei ani.