Basescu: Nu i-am dat niciun mesaj lui Ponta sa-l transmita la Certeze

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca nu i-a dat niciun mesaj lui Victor Ponta sa transmita la Certeze, asa cum a spus premierul, adaugand ca nici nu ar fi putut face acest lucru, dupa grobianismul aratat de premier in ultimele zile.

“In timp ce era copios fluierat la Certeze, primul-ministru a simtit nevoia sa spuna ca are de transmis si un mesaj de la mine, crezand ca asa se vor opri fluieraturile. Vreau sa va spun ca nu i-am dat niciun mesaj sa il transmita. Nici nu as fi putut sa o fac, dupa grobianismul pe care l-a aratat in aceste zile”, a spus Traian Basescu.

Seful statului a aratat ca nu a fost la Certeze, la sarbatoarea “Sambra oilor” pentru ca situatia din Ucraina a reclamat consultari cu partenerii, in aceasta zi.

“Lucrul acesta trebuia facut la Bucuresti, nu puteam sa il fac de la Certeze”, a mai declarat Traian Basescu.

Vezi aici ce a declarat Ponta la Certeze

Presedintele a continuat: “in orice caz, eu il asigur ca va gasi si barci si jandarmi care sa il plimbe prin apa, daca se duce la inundatii, in zonele afectate, sunt convins ca oamenii asteapta masuri, nu povesti de la Victor Ponta”.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminica, in judetul Satu Mare, unde are loc “Sambra oilor”, le-a spus participantilor ca Traian Basescu nu a putut sa vina, dar l-a rugat pe el sa ii salute pe toti cei prezenti, el aratand ca presedintele “nu o sa mai vina o perioada”.

Vezi aici declaratia integrala facuta astazi de Traian Basescu

“Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati venit azi cu gandul la Romania. Presedintele tarii nu a putut sa vina. M-a rugat pe mine sa va salut pe toti. Dansul nu o sa mai vina o perioada, insa va transmit din partea tuturor celor care conduc azi Romania faptul ca tara Oasului, ca judetul Satu Mare, asa cum spunea domnul presedinte, are nevoie dupa foarte multi ani de seceta, are nevoie de investitii, are nevoie de dezvoltare si ca impreuna, toti cei care vrem binele acestei zone si acestei tari, le vom face in continuare”, le-a spus Ponta celor prezenti.