Basescu o acuza pe Gabriela Firea de spalare de bani din conturile firmei Crescent

Traian Basescu

Fostul presedinte, Traian Basescu, a iesit la atac. Basescu o acuza pe Gabriela Firea de spalare de bani provenind din conturile firmei Crescent, de unde ar fi luat suma 1,8 milioane de dolari, precum si suma de 400 de mii de euro, bani pe care i-a camuflat sub forma unui imprumut. Contactata telefonic, Gabriela Firea a declinat invitatia de a face o declaratie pe acest subiect. 

“Teoretic am deranjat-o pe doamna Firea. Cred ca ar fi foarte bine sa aiba grija sa spuna cati bani a transferat din Crescent in trustul lui Dan Voiculescu. Daca si aduce aminte sa fi semnat o hartie prin care tot imprumuta 400 mii de euro si vreun 1, 8 mil de dolari de la Crescent si-i transfera intr-o companie din grupul lui Voiculescu. Ar fi bine sa spuna public”, a declarat Traian Basescu,la iesirea din sediul PMP.

Citeste si: ANUNT BOMBA TRAIAN BASESCU, URMARIT PENAL pentru AMENINTARE si SANTAJ

Fostul presedinte a mai spus ca, desi Gabriela Firea a facut o plangere pentru declaratiile sale, totusi Curtea Constitutionala a explicat ca presedintele este liber sa faca orice declaratie publica in timpul mandatul sau.

“In ce ma priveste, doamna Firulescu asta… a facut o plangere pentru declaratiile mele si din cate stiu, CCR a explicat ca presedintele este liber sa faca orice declaratie publica in timpul mandatului, la fel ca orice parlamentar”, a completat Traian Basescu.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Nu am EMOTII ca voi ajunge in AREST