BASESCU o face PRAF pe FIREA: Ponta sa n-o ia purtator de cuvant. Femeia asta aduce GHINION!

Traian BASESCU a lansat un atac virulent la adresa senatorului PSD, Gabriela FIREA. Seful statului o numeste “senatoare santajista”, “o femeie” care i-ar “aduce GHINION” premierului Ponta, care este hotarat sa o numeasca purtator de cuvant.

“Am sa-i transmit un mic mesaj si senatoarei santajiste Firea, aducandu-i aminte ca a fost condamnata la o amenda de o mie de lei pentru santaj impotriva unui membru CNA.

I-as mai aduce aminte de santajul public la adresa CJ Ilfov ca sa aprobe proiectele de care avea nevoie sotul ei si pana la urma a obtinut aprobarea prin santaj public si trafic de influenta.

Are o scoala buna, e crescuta la scoala turnatorului Felix. Inteleg ca Victor Viorel Ponta vrea sa o ia purtator de cuvant. Ii dau un sfat, sa nu o ia, poarta ghinion femeia asta”, a declarat Traian BASESCU in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Cotroceni.

Presedintele Romaniei a tinut sa explice si atacul lansat la adresa sotului Gabrielei Firea in cadrul editiei de duminica a emisiunii “Jocuri de Putere” de la Realitatea Tv.

Citeste si: Traian BASESCU: PONTA, procuror MINCINOS si ratat! Parlamentul nu poate ancheta persoane private. Este un ABUZ!

“Doamna senator s-a simtit lezata ca am spus sa priveasca mai atent la ce e in ograda sotului dansei, la Voluntari, si era o recomandare absolut amicala, spunand ca exista si riscul ca intr-o zi sa nu-l gaseasca acasa.

Dl Pandele e capitan de cursa lunga, ca mine. In timp ce navigam, dupa 9-12 luni de mers pe mare, ramaneam, in concediu, si eu ca si el. Concediile erau de catre trei luni, trei luni si ceva, se adunau sambatele de duminica si toate zilele cumulate le primeam anexate la concediu. De regula, concediile cam atat erau. Dar erau foarte multi care nu stateau trei luni si jumatate, dupa o luna isi cautau un vapor sa plece in cursa. Plecau, de ce, va las pe dvs sa va ganditi cat de bine le era acasa.

Poate fi interpretata si in acest sens chestiunea cu il gasesti plecat. Mai sunt niste lucruri ca domna senator sa stea linistita, nu e un atac la o femeie, e un atac la o santajista ce pretinde sa fie respectata ca un senator al Romaniei.

La presedintie functioneaza o structura – biroul cu probleme cetatenesti. O reclamatie presupune abuzuri primaria Voluntari in aprobarea legii 10/2001, venita la presedintie, indreptata catre institutiile abilitate.

O alta petitie – petentul solicita control riguros la o firma care are multe contracte cu primaria Voluntari. Alta petitie – reclamatie in numele cetatenilor din Voluntari referitoare la averea primarului si abuzurile acestuia. Alta – reclamatie impotriva primarului pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti pentru punere in posesie a unui teren. Sesizarea defrisarii abuzive in padurea Baneasa  – Tunari.

Cu privire la ce se intampla in Voluntari, am facut-o in baza unor petitii care exista la presedintie si le-am indreptat catre institutiile abilitate, unele la Ministerului Mediului, altele la Interne, altele la Cabinetul premierului.

Doamna senator santajist Firea poate fi linistita, nu vorbesc fara sa am documente”, a punctat BASESCU.