Basescu: Oreste a sustras documente din grupul Grivco si le-a dat unui om din opozitie. E cinstit ca si Firea!

Basescu: Oreste a sustras niste documente din grupul Grivco si le-a dat unui om din opozitie. E cinstit ca si Firea!

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat luni ca Oreste Teodorescu a sustras niste documente din grupul Grivco, pe care le-a dat unui om din opozitie si a completat cu ironie: “E cinstit ca si Firea”. Fostul sef de stat a mai spus ca Elena Udrea a fost cea care a obtinut un biletel de la omul de televiziune Oreste Teodorescu, care dezvaluia informatii, cerand in schimb 10.000 de euro.

“Am primit un biletel (…) primit de la dna Udrea. Era un ziarit, Oreste, care ceruse 10.000 de euro ca sa ii dea aceste documente. Dna Udrea mi le-a dat mie, ea mi le-a dat mie si eu le-am dat institutiilor statului. Udrea a refuzat sa plateasca si de-asta e suparat Oreste”, a precizat fostul presedinte.

Traian Basescu a mai spus ca biletelul a fost primit in primavara anului trecut, tot atunci fiind transmis mai departe institutiilor abilitate.

Vezi si: BASESCU O ACUZA PE GABRIELA FIREA DE SPALARE DE BANI DIN CONTURILE FIRMEI CRESCENT

“In orice caz, Oreste este un barbat care a sustras niste documente din grupul Grivco si le-a dat unui om din opozitie. Asa a scris el, 10.000 de euro, pe un biletel galben. E om cinstit, ca si dna Firea.

Cred ca e bolnavior, dar e si raspopitul ala de la Antena 3, care spune cum trec cu barca peste Lacul Floreasca. Va pun masini la dispozitie, sa vedeti ca Lacul Floreasca e secat din toamna, ca se fac constructii”, a mai adaugat Traian Basescu.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: TIN FOARTE MULT LA VALCOV, IL CUNOSC DE CAND ERA TANAR, DAR TREBUIA REVOCAT IMEDIAT