BASESCU: PONTA, limbaj DUBLU. De ce n-a scris la CE ca procurorii DNA sunt ai lui BASESCU?!

Traian BASESCU il acuza pe Victor PONTA de duplicitate. Premierul ar fi transmis la CE un raport pozitiv la adresa institutiilor statului, printre care si DNA sau ANI, institutii pe care, spune seful statului, PONTA le critica dur pe plan intern.

“Am fost impresionat de raportul transmis CE, numit “Programul national de reforma”. La pag. 25 gasim formularea: DNA, IICJ si celelalte instante au inregistrat progrese semnificative (…) Rata de condamnare a atins 90,25%”. “ANI a obtinut rezultate notabile, rata de confirmare (…) depasind 80%”.

Citeste si: BASESCU: La Victor PONTA, tot ce nu intelege este FASCISM. Un om profund INCULT

Sub semnatura lui V.V. Ponta a plecat acest document la CE. Constatam capacitatea lui de a avea un limbaj dublu. Ma aspteptam sa spuna “slugile lui Basescu de la ANI”, Procurorii lui Basescu”, “judecatorii care l-au condamnat pe Nastase, Remes”, Cand minte premierul? Cand face propaganda de denigrare a acestor institutii in tara sau cand scrie foarte frumos la Bruxelles?

Nicio tara care are un astfel de premier nu are sanse sa devina credibila. E pusa sub semnul intrebarii. Se vede discrepanta uriasa, iar Romania nu poate fi etichetata bine cand exista aceste discrepante.

Citeste si: Gabriel Oprea schimba regulile pentru Victor Ponta: Fiecare demnitar va fi primit cu ONORURI MILITARE

De ce nu a scris: “Ori de cate ori e anchetat un baron il sprijin, Duicu, Cozma, Nicusor Constantinesc, eu ii psprijin pentru ca stiu ca DNA e al lui Basescu”. Ori minte acasa, ori a mintit CE. Documentul e aprobat in sedinta de guvern”, a argumentat Traian BASESCU intr-o conferinta de presa organizata la Cotroceni.