BASESCU: PONTA s-a lansat in CAMPANIA PREZIDENTIALA, acoperind INCORECT campania pentru EUROPARLAMENTARE

Traian BASESCU a lansat, in aceasta seara, un NOU ATAC la adresa premierului Victor PONTA. Presedintele statului il acuza pe primul ministru ca s-a lansat deja in campania PREZIDENTIALA, incercand sa acopere campania pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.

“Ponta s-a lansat in campania prezidentiala, acoperind incorect campania pentru europarlamentare.

La inceputul campaniei, am facut o sugestie catre partide si am enuntat o serie de teme de mare interes. Din pacate raspunsul premierului a fost lansarea intr-o campanie prezidentiala, avem toti in minte imaginile unde se deplaseaza si intreaba: vreti sa fiu presedintele vostru? si din sala i se raspunde “da”.

Citeste si: BASESCU: Categoric nu am incalcat Constitutia. In vacanta omul se imbraca cum vrea

Ignora interesul public de a ajuta romanii sa inteleaga cat e importante sunt alegerile EUROPARLAMENTARE.

Un astfel de comportament nu are nimic in comun cu democratia, se suprapune si pe o foarte proasta guvernare”, a declarat BASESCU in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Cotroceni.

Seful statului i-a transmis un mesaj de lupta lui PONTA in conditiile in care acesta nu va inceta campania murdara.

Citeste si: Dragnea: Basescu, un batranel care in al 10-lea an de mandat are o fixatie cu partidul prietenei sale

“Comportamentul premierului Victor Viorel Ponta ma obliga sa anunt public ca, daca nu va lasa sa se desfasoare campania electorala pentru PE, ii voi fi un opozant fara retinere pentru toate actiunile pe care le face pentru a-si asigura un avans urias pentru ceilalti candidati la prezidentiale.”, a mai spus BASESCU.

Sursa foto: captura Realitatea Tv