BASESCU: Ponta tot Ponta, iar PONTA TOT MINCINOS

Fostul presedinte al Romaniei, TRAIAN BASESCU, a lansat un nou atac la adresa premierului VICTOR PONTA, dupa discursul acestuia din cadrul CONGRESULUI PSD, in care a declarat ca ”VOTUL POPORULUI este mai important decat institutiile si legile”. 

„Ponta tot Ponta, iar Ponta tot mincinos !

La Congresul de astazi al PSD, in timpul unui discurs mincinos despre propriile realizari la guvernare, Victor Viorel se plingea ca nu a fost validat votul de la referendumul de destituire din vara anului 2012, sustinind ca pentru el VOTUL POPORULUI este mai important decit institutiile si legile. Nu-i mai amintesc ca se faleste cu un vot furat si in urma unor proceduri care au blocat functionarea CCR.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: DRAGNEA ARE PE MASA MANDATUL MEU DE PREMIER! STIE BINE CE SA FACA CU EL!

Dar daca are atit respect pentru votul romanilor, cum se face ca, impreuna cu gasca din jurul sau, le-a blocat dreptul la vot la prezidentialele din noiembrie 2014. Sau poate tot din dragoste pentru romani si respect pentru votul lor nu a promovat legislatia prin care sa avem un parlament cu 300 de parlamentari in urmare a unui referendum validat de CCR. Sau o ultima proba a respectului pentru votul romanilor, oare cum o mai fi cu votul prin corespondenta?
Si atunci unde este respectul pentru popor si votul sau?”, a declarat liderul PMP pe facebook. 

Sursa foto: aktual24