BASESCU: PONTA va pierde lupta cu IOHANNIS. Presedintele e mai stabil decat el

Premierul VICTOR PONTA va pierde lupta cu KLAUS IOHANNIS deoarece nu a inteles ca nu trebuie sa se bata cu presedintele, a declarat TRAIAN BASESCU la postul B1TV.

“Daca PONTA nu credea ca e bine sa incerce sa discredireze presedintele ajungea presedinte, dar asa si-a ratat sansa. Pentru ca a crezut ca e bine sa se bata cu presedintele a ratat. Nici mie nu mi-a facut bine, dar el si-a narut sansa de a deveni presedinte. Va pierde si disputa cu IOHANNIS. El mai are 4 ani in fata,  PONTA are niste alegeri. Presedintele e mai stabil decat el”, a declarat BASESCU.

Totodata, fostul presedinte a declarat ca PONTA n-ar fi trebuit sa plece la Sofia fara sa aiba o discutie in prealabil cu KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Am discutat cu VICTOR PONTA la rece, cum se spune!

De asemenea, BASESCU a declarat ca premierul VICTOR PONTA greseste prin faptul ca se axeaza pe cresterea economica prin cresterea consumului.

“Eu n-as fi facut niciodata ce face PONTA. A taiat investitiile si impinge catre cresterile de salarii. Nu zic ca nu trebuiau facute, dar poate o faceai in mai multe etape si mai tineai si la investitii. Vital pentru Romania e sa aiba locuri de munca. Cresterea economica prin cresterea consumului nu ne ajuta. Peste 2 ani vom plati oalele sparte. Nu producem suficient pentru a asigura capacitatea populatiei de a cumpara si importam, ceea ce duce sa cresterea deficitului curent. Nu e deloc bine cand spui ca te pregatesti sa intri in zona euro. Aparent el da la populatie, dar sacrifica tara.”, a precizat BASESCU.

CITESTE SI: PONTA DESPRE INTALNIREA CU IOHANNIS: DESCHIDERE PENTRU DIALOG TOTAL

Sursa foto: mediafax