BASESCU: PSD va fi MULT MAI PUTIN CREDIBIL cu DRAGNEA la conducere

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat in ca PSD a concentrat “TOATE RESURSELE pe care le-au concentrat si la referendum” la alegerea presedintelui partidului – LIVIU DRAGNEA.

”N-am auzit, de cand sunt in viata politica, sa se fi facut asemenea scrutin cand ai UN SINGUR CANDIDAT”, a spus fostul presedinte, la TVR 1.

Rezultatul va fi unul care ii va da lui Dragnea in interiorul partidului o PUTERE INCREDIBILA, si nu doar in interiorul partidului, ci si IN RAPORT CU GUVERNUL, cu premierul, comenteaza Traian Basescu.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU, IRONII LA ADRESA ALEGERILOR DIN PSD: “ROMANI, TRAIM O ZI CRUCIALA”

Fostul sef al statului subliniaza ca in spatiul public va aparea intrebarea: CAT DE CREDIBILA E LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI, clamata de PSD, atata timp cat acest partid alege in frunte un om care a fost condamnat pentru frauda electorala?

Traian Basescu spune ca PSD VA FI MULT MAI PUTIN CREDIBIL CU DRAGNEA LA CONDUCERE: ”Ponta a demisionat si nu este in pozitia de a fi fost deja condamnat, Dragnea a fost condamnat in prima instanta si a devenit presedinte. S-a schimbat un om care e presupus ca a incalcat legea, cu unul care aproape sigur a incalcat legea”, afirma fostul presedinte.

Sursa foto: dcnews