Basescu pune la punct Antena 3: Aici nu sunteti la Ghidea

Traian Basescu a profitat de conferinta de presa organizata, astazi , la Cotroceni pentru a le da peste nas “propagandistilor” de la Antena 3 si nu numai.

Seful statului isi asuma masurile de criza luate in timpul Guvernului Boc, pentru a atenua discursurile antibasiste ale “propagandistilor”, mai ales cei de la Antena 3. Declaratia lui Basescu a fost facuta pentru a crea o comparatie intre taxedle impuse sub guvernarea Boc si cele aplicate sub guvernarea Ponta. De altfel , presedintele va contesta la Parlament acciza la carburant.

La finalul discursului, in mod traditional, Basescu le-a dat sansa jurnalistilor sa ii adreseze cate o intrebare. Intrebarea reporterului de la Antena 3, l-a iritat, asa cum s-a intamplat de multe ori:

” Domnul Dragnea spune ca banii sunt necesari pentru a continua lucrarile incepute de dna Udrea”, a sunat formularea reprezentatei de la Antena 3.

Citeste si: Basescu: Politica fiscala a Guvernului Ponta, acceptata de FMI, este o crima!

“Credeti in povestea asta?! Nu sunteti la Ghidea(n.r.- Mihai Gadea, moderator Antena 3)”, a raspuns, acid, presedintele.

“Va rog sa nu ma jigniti!”, s-a aparat jurnalista.

“E jignitor sa vorbesti despre el?! Nu se tipa si nu se injura aici. Sa luati raspunsul: Dragnea minte.

Doamna, va multumesc. Doamna, va multumesc. Va multumesc. Doamna, am o rugaminte, va multumesc”, a raspuns Basescu atunci cand reporterul Antena 3 insista sa mai puna o intrebare.