BASESCU: Romania nu mai e condusa de politicieni, ci de PROCURI, MAGISTRATI

“Nu e zi de la Dumnezeu fara ca membri CSM, de la parchete, de la Inalta Curte SA NU ATACE POLITICIENI. Nu exista nicio legislatie care sa ii ATENTIONEZE PE MAGISTRATI ca nu pot face aprecieri de dimineata pana seara la adresa unei alte puteri. Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni CI DE PROCURORI, DE MAGISTRATI”, a afirmat luni seara fostul presedinte TRAIAN BASESCU. la TVR 1,

Basescu a mai declarat ca, “dupa ce zece ani am sustinut fara rezerve orice actiune a justitiei, constat ca din punct de vedere al viziunii am gresit sustinand structurile de forta, nu am atentionat ca in paralel trebuie respectate drepturile omului cu sfintenie”.

CITESTE SI: BASESCU: PARCHETUL GENERAL A FOST TRANSFORMAT INTR-UN INSTRUMENT DE LUPTA POLITICA IMPOTRIVA MEA

De asemenea, fostul presedinte a afirmat ca orice persoana are DREPTUL LA O ANCHETA CORECTA:

”Plec de la premisa ca cel mai vinovat om, prins in flagrant, si acesta – nu ma refer la Oprescu – are dreptul la o ANCHETA CORECTA si la un PROCES CORECT. Nu cred ca a fost vreun om caruia sa ii spun ca e vinovat INAINTE SA IL CONDAMNE JUSTITIA. Nu ma gandesc la cel care a furat, ma gandesc la cat sufera familia unui om care e intemnitat, indiferent pentru ce”, a declarat fostul presedinte.

Sursa foto: Romania Tv