BASESCU s-a intalnit cu Comisarul European pentru Migratie, Dimitris Avramopoulos

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU, aflat in Spania, a avut miercuri o intalnire cu Comisarul European pentru Migratie, Afaceri Interne si Cetatenie, Dimitris Avramopoulos.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, fostul sef al statului a precizat ca a sustinut in fata oficialului european ca sistemul cotelor de refugiati stimuleaza migratia. 

”Discutie aprofundata cu Dimitris Avramopoulos, Comisarul European pentru Migratie, Afaceri Interne si Cetatenie, cu privire la migratia prezenta si viitoare, precum si la solutii prezente si viitoare. Printre altele, am sustinut ca alocarea de cote stimuleaza migratia, nu o diminueaza. Voi reveni cu multe alte argumente in cursul zilei de maine. Urmeaza intalnirea cu reprezentatii romanilor din Madrid.”, a notat TRAIAN BASESCU pe Facebook. 

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU pleaca in SPANIA pentru a participa la CONGRESUL PPE

Fostul presedinte participa miercuri si joi la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Madrid, in calitate de invitat. In programul deplasarii au fost incluse si cateva intalniri cu fosti sau actuali oficiali europeni.

Sursa foto: realitatea