BASESCU: Sa dai CLOVNULUI de MAZARICA Portul Constanta este un element de dispret fata de interesul national

Presedintele Romaniei  TRAIAN BASESCU a declarat, sambata, la Alba Iulia, la o dezbare a Fundatiei Miscarea Populara, ca a da “un port care face investitii de 500 de milioane in ultimul an lui MAZARICA, clovnul national” este “un element de DISPRET pentru interesul national”.

“Daca vom utiliza trusturile media sa slabim coeziunea natiunii, daca vom utiliza CIOCOII sa fortam decizii politice favorabile in justitie, daca nu vom tine cont sa acceleram procesele de integrare in Uniunea Europeana, adica intrarea in Schengen, care eu sper sa nu-mi termin mandatul si e un obiectiv fundamental, pe care il mai am, sa fim in Schengen pana imi termin mandatul…. deci sa intram in zona Euro. Cu cat mai integrati, cu atat riscurile sunt mai mici.

 

Citeste si: RADU MAZARE, un nou ATAC la adresa lui TRAIAN BASESCU 

Dar, trebuie sa avem grija de mentinerea coeziunii natiunii si de neacceptarea influentei grupurilor de CIOCOI asupra deciziei politice ca, spre exemplu, sa-i dai PORTUL CONSTANTA lui RADU MAZARE. Asta-i un element de DISPRET pentru interesul national. Nu am niciun dubiu. Un port care face investitii de 500 de milioane in ultimul an sa-l ia MAZARICA (n.red. RADU MAZARE), clovnul national, sa faca ce vrea acolo. Nu se poate, e ca si cand ai da AEROPORTUL Otopeni orasului Otopeni pentru exploatare”, a declarat TRAIAN BASESCU, la dezbaterea FMP de la Alba Iulia, informeaza Mediafax.

TRAIAN BASESCU a participat, sambata, la Alba-Iulia, la dezbaterea cu tema “Statul de drept si lupta impotriva coruptiei”, organizata de Fundatia Miscarea Populara Alba, seful statului mergand apoi la Universitatea “1 Decembrie 1918” din municipiu.

Citeste si: PROTESTE AMPLE ale sindicalistilor din Portul Constanta anuntate pentru saptamana viitoare 

Primarul Constantei, RADU MAZARE, declara, marti, ca foarte multi operatori din PORTUL CONSTANTA doresc transferul de actiuni de la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime catre Primarie, iar cei care se opun vor ca monopolul sa fie pastrat si “sa plateasca aproape nimic la stat”.

Sursa foto: libertatea.ro