Basescu si Boc, acuzati ca “DISTRUG” PDL si “FARAMITEAZA” dreapta

TRAIAN BASESCU si EMIL BOC sunt criticati de vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, ca urmare a declaratiilor celor doi legate de fuziunea PNL-PDL.

Turcan spune ca Boc ar fi fost acum in Miscarea Populara, daca legea i-ar fi permis, iar TRAIAN BASESCU trebuie sa inceteze sa atace PDL pentru ca ii face jocurile lui VICTOR PONTA.

Deputatul Raluca Turcan, vicepresedinte PDL, a declarat, vineri, ca liberalii si democrat-liberalii sibieni au votat joi seara, in unanimitate, fuziunea dintre cele doua partide.

Citeste si: Boc nu este de acord cu pierderea identitatii PDL: Sa se regaseasca intr-o formula noua, dar abia din 2015

“Baza partidului isi doreste foarte mult sa existe un mare partid de dreapta. Atat de mult incat la Sibiu votul a fost in unanimitate pentru fuziunea cu Partidul National Liberal (PNL). Oamenii au votat pentru o idee politica puternica, menita sa dea o sansa reala Dreptei in competitia cu un partid, Partidul Social Democrat (PSD), care vrea sa ocupe toate institutiile statului si toate resursele economice, sa controleze Romania”, a declarat vineri, Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa, potrivit romaniatv.net, care citeaza Agerpres.

Aceasta spune ca “unificarea Dreptei este o nevoie acuta pentru Romania si votul de la Sibiu arata ca baza partidului rezoneaza in totalitate cu VASILE BLAGA si cu KLAUS IOHANNIS”.

In acelasi timp, Raluca Turcan i-a transmis presedintelui TRAIAN BASESCU sa nu mai atace PDL.

Citeste si: ALINA GORGHIU: NUMELE formatiunii rezultate prin FUZIUNEA cu PDL nu poate fi decat PARTIDUL NATIONAL LIBERAL

“Suntem pe punctul de a reusi ce nu au reusit TRAIAN BASESCU si Calin Popescu-Tariceanu. Toti cei care acum plang in spatiul public dupa PDL au incercat sa rupa si sa distruga PDL. EMIL BOC, daca i-ar fi permis legea, ar fi fost cu arme si bagaje la Miscarea Populara, faramitand Dreapta, neinteresandu-l ce cred membrii PDL. TRAIAN BASESCU trebuie sa inceteze sa mai atace PDL pentru ca ii face involuntar jocurile lui Ponta”, a criticat Raluca Turcan.

Sursa foto: mesagerulromanesc.info