Basescu si Marga au facut circ in SUA

Aflati la Chicago, la o intalnire cu membrii comunitatii romanesti, Basescu si Marga s-au contrat in mod penibil. Ministrul Marga a cazut in capcana intinsa de Basescu. Profitand de faptul ca Marga nu se afla in sala, Basescu l-a chemat sa raspunda unor intrebari referitoare la posibilitatile de angajare in sistemul universitar din Romania.

Cineva din sala i-a raspuns lui Basescu: E la sarmale !Tipic romanesc! Marga stia la ce sa se astepte din partea lui Basescu, dar cu toate astea, sarmalele au fost mai interesante si mai gustoase.

Basescu si-a atins tinta, demonstrand diasporei ca nu este nicio diferenta intre cei care au guvernat si cei care guverneaza acum Romania.Traian Basescu este un politician versat si va profita de fiecare ocazie ca sa distruga imaginea USL. Intrand in jocul lui Basescu, USL-ul nu face decat sa-si dea singur peste picioare. Este doar inceputul unei campanii anti-USL care pe zi ce trece va fi din ce in ce mai virulenta. Directia ar trebui data de Crin Antonescu si Victor Ponta si urmata de toti membrii USL. Basescu este la final de mandat si nu trebuie sa fie o tinta pentru USL. Declaratiile lui Basescu ar trebui lasate fara raspuns altfel Crin Antonescu si Victor Ponta vor fi perceputi tot ca politicieni jucator, adica exact politicienii de care romanii s-au saturat.

Politicienii USL ar trebui sa demonstreze ca respecta institutia prezidentiala, indiferent de numele celui care ocupa aceasta functie. Pe Facebook exista o pagina Basescu nu este presedintele meu. Probabil ca dupa alegerile prezidentiale o sa apara o pagina Antonescu nu este presedintele meu. Pana cand nu vom invata sa respectam rezultatul unei alegeri, Romania va fi perceputa ca un stat in care democratia este firava, si asta ne va afecta pe toti.In acest moment Romania are un presedinte si un prim-ministru. Trebuie sa-i respectam in egala masura, altfel profetia lui Brucan se va intinde pe durata unui secol.Asta ne dorim?

Sursa foto: Realitatea TV