Basescu si sotia sa au facut poze cu turistii la restaurantul Ciresica

Presedintele Traian Basescu, aflat in vacanta la vila de protocol din Neptun, a iesit miercuri seara, impreuna cu sotia sa Maria, la o plimbare prin statiune si s-a pozat cu turistii.

Seful statului si sotia sa s-au relaxat intr-o plimbare pe mare, apoi au facut un popas la deja celebrul restaurant Ciresica, unde a fost asaltat de turisti care au vrut sa faca poze cu el, scrie Adevarul. Dupa o seara muzicala, aproape de miezul noptii, presedintele s-a retras la vila sa de protocol.

Basescu a stat de vorba si cu doi angajati sud-coreeni ai Santierului naval Daewoo Mangalia, care le-au spus jurnalistilor ca au discutat cu Traian Basescu despre afacerile santierului pret de cateva minute.

“In Coreea de Sud este imposibil sa ai o astfel de intalnire cu un presedinte. Era relaxat, prietenos, parca nici nu parea un oficial, ci semana mai degraba cu un vecin de-al meu. A facut poze cu toata lumea, arata ca un om normal”, a spus un turist asiatic.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri dimineata, la vila de protocol din statiunea Neptun, unde petrece cateva zile de vacanta. Basescu a ajuns la malul marii cu elicopterul. 

Dupa ce va petrece cateva zile la vila de protocol din Neptun, Traian Basescu ar putea merge si la Covasna. Ultima vizita a presedintelui la Neptun a fost de Rusalii.

Vacanta sefului statului vine dupa ce, zilele trecute, a incercat sa-si recupereze din electoratul pierdut prin cateva bai de multime la Targul de Sfantul Ilie de la Costesti, Arges, precum si la Targul de fete de pe Muntele Gaina.

Foto: RTV