Bătaia pentru ciolan este în toi la PSD! Cine vrea să-i ia locul lui Ciolacu

Lupta pentru putere din cadrul Partidului Social Democrat este în plină desfășurare, iar scaunul liderului actual, Marcel Ciolacu, se clatină din ce în ce mai tare. Congresul PSD se apropie cu pași repezi și un candidat surpriză la președinția partidului și-a făcut apariția în peisajul social-democrat.

Conform unor surse citate de jurnaliștii de la Capital, Eugen Teodorovici vrea să se bată cu Ciolacu după ce fostul premier Sorin Grindeanu, considerat un potenţial contracandidat al lui Ciolacu la şefia PSD, a anunţat că nu se va înscrie în cursa internă pentru şefia partidului.

Eugen Teodorovici se află în conflict cu actualul preşedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, de mai bine de jumătate de an, din momentul în care Viorica Dăncilă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte PSD, iar Eugen Teodorovici a refuzat să plece din funcţia de preşedinte executiv.

În această luptă, fostul ministru al Finanțelor va fi sprijinit de mai mulți președinți de organizații județene, însă și Ciolacu are parteneri de nădejde care îl sprijină necondiționat, precum Olguța Vasilescu sau Gabriela Firea. Cel puțin deocamdată…..

Sursa foto: psd