Bataia dintre Botezatu si Vladau a fost reala? Ce declara Botezatu despre protagonistul emisiunii Burlacul

Catalin Botezatu a fost implicat intr-un adevarat scandal mediatic, dupa ce presa tabloida a lansat stirea potrivit careia designerul s-ar fi batut cu Bogdan Vladau, intr-un hotel. Dealtfel, bataia dintre Botezatu si Vladau a tinut, miercuri, prima pagina a ziarelor de scandal si a facut rating de varf emisiunilor de scandal.

Nu stim daca a fost o strategie de marketing pentru a face reclama noului sezon al emisiunii Burlacul, al carui protagonist este Bogdan Vladau, insa stim pozitia lui Botezatu. Invitat telefonic in emisiunea Agentul VIP, de la Antena 2, Catalin Botezatu a adus lamuriri cu privire la acest incident.

Astfel, designerul a infirmat ca intre el si Vladau ar fi avut loc vreo bataie si a adus mai multe acuzatii la adresa publicatiei care a lansat acest zvon. Botezatu a spus ca Bogdan Vladau ii este prieten, iar desi a admis ca-i mai da sfaturi, a subliniat ca nu s-au jignit niciodata.

“Nu este nimic adevarat. Pe Bogdan il cunosc de foarte multi ani, face parte din anturajul meu de prieteni, de fashion. I-am dat multe sfaturi, e adevarat. Dar e prea mult sa spui ca ne-am jignit. Cand nu stia sa se comporte, venea si ma intreba, dar sa ne certam, sa ne batem, sa ajungem la machiaje, e siropos”, a explicat Botezatu, in exclusivitate pentru Antena 2.

Mai mult, Botezatu sustine ca zvonul lansat de presa tabloida este o mizerie ieftina, care a intrecut orice limita.

“Sa-l suni pe Bogdan sa spuna el ce parere are despre mine. Daca inainte eram prieteni, acum suntem si mai buni prieteni. Este o mizerie ieftina construita de presa. Inainte mai faceam si noi din astea, dar parca nu chiar asa. Pe Bogdan l-am sustinut din tot sufletul, il cunosc de atatia ani. Cum as fi putut sa fac asta!”, a spus Botezatu, la Agentul VIP.

Bataia dintre Botezatu si Vladau, in presa tabloida

Catalin Botezatu si Bogdan Vladau s-ar fi batut si injurat ca la usa cortului, intr-o camera de hotel, in timpul filmarilor pentru noul sezon al emisiunii Burlacul, a scris libertatea.ro. 

Catalin Botezatu si Bogdan Vladau sunt prieteni de o viata, insa lucrurile s-au schimbat subit in momentul in care cei doi au ajuns sa se certe pe marginea noii editii a show-ului de televiziune Burlacul. 

Botezatu si Vladau s-ar fi luat la harta pe platoul de filmare, Catalin reprosandu-i lui Bogdan ca nu este destul de stilat si ca astfel boicoteaza emisiunea. Vladau, satul de toate aceste reprosuri ale lui Bote, l-a chemat in camera de hotel unde s-a dezlantuit circul. 

“Nenorocitule, m-am saturat de insinuarile tale si de jocurile pe care le faci ca sa iesi in evidenta” i-ar fi strigat Bogdan lui Catalin, conform unei concurente aflata intr-o camera alaturata, noteaza sursa citata.

De aici si pana la scandal nu a mai fost decat un pas, vorbele grele si apoi loviturile de pumni si picioare luand locul dialogului dintre Botezatu si Vladau. Bataia a fost una pe cinste, incat cei doi au avut nevoie, a doua zi, de machiaj suplimentar pentru a masca cat mai bine urmele “meciului de box”, mai scrie libertatea.ro.

Foto: Pro TV Magazin