Bataie ca-n filme in Capitala: Sase persoane au fost retinute

Sase persoane au fost retinute dupa ce au batut cu bate si rangi un barbat, pe o strada din Capitala, pentru a-l obliga sa elibereze casa in care sta, in urma violentelor reusind sa ocupe sase din cele opt locuinte ale imobilului.

Politistii de investigatii criminale de la Politia Sectorului 4 i-au ridicat, vineri, in urma unor perchezitii, pe cei sase barbati suspectati de infractiuni cu violenta.

In urma audierilor, cei sase suspecti au fost retinuti, fiind acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Membrii gruparii erau in atentia anchetatorilor de la inceputul lunii august, in urma unor infractiuni stradale cu violenta, in special ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala, santaj si camatarie.

Politistii Sectiei 16 au fost sesizati, joi, ca membrii acestei grupari au batut cu bate si rangi un barbat in varsta de 33 de ani, in timp ce acesta se afla pe Soseaua Giurgiului, in Sectorul 4. In urma loviturilor primite, barbatul a fost internat intr-un spital din Capitala.

“In urma cercetarilor s-a stabilit ca membrii gruparii recurg la acte de violenta asupra familiei barbatului si a altor familii, pentru a-i determina sa paraseasca domiciliul actual, cu intentia de a ocupa aceste imobile, in prezent membrii gruparii ocupand abuziv sase din cele opt locuinte situate la aceasta adresa”, a precizat Politia Capitalei. Cercetarile in acest caz sunt continuate de judiciaristii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 4.

sursa foto: newsbucovina.ro