Bataie ca-n filme in timpul meciului dintre FCSB si Hapoel! Doua neveste de fotbalisti au incins o amanta in WC

Momente teribile pe National Arena, in timpul partidei dintre FCSB si Hapoel Beer Sheva, informeaza, exclusiv, spynews.ro. In timp ce fotbalistii jucau pentru calificarea in primavara europeana, in toaleta de la VIP, se pornea o paruiala intre neveste si amante.

O bataie in toata regula s-ar fi disputat intre femeile fotbalistilor, in timpul meciului dintre FCSB si Hapoel Beer Sheva. Protagonistele scandalului de pe National Arena ar fi Alina si Gabriela, neveste jucatorilor Ovidiu Popescu si Mihai Pintilii.

Cu doar cateva minute inainte de pauza meciului, cele doua femei au fost protagonistele unui mega scandal. Sotiile i-ar aplicat o corectie fizica unei tinere pe motivul ca, aceasta ar fi facut sex cu unul dintre ei. Anda, tanara agresata, se spune ca ar fi avut, in urma cu ceva timp, o relatie cu jucatorul Ovidiu Popescu.

Imediat ce presupusa amanta si-a facut aparitia in tribunele stadionului, cele doua, Alina si Gabriela au pus la cale razbunarea. Cele doua au pandit momentul cand Ada, presupusa amanta, s-a dus la toaleta si ar fi actionat. Imediat ce a dat ochi in ochi cu tanara care „i-ar fi spart casa”, Alina Popescu s-ar napustit asupra tinerei cu pricina! „Cat de mult am asteptat clipa asta, ca sa te bat”, iar cele doua ar fi inceput sa isi imparta palme. In ajutorul sotiei lui Ovidiu Popescu ar fi sarit si Gabriela, nevasta lui Mihai Pintilii.

In urma scandalului din toaleta stadionului, Ada s-a ales cu mai multe traumatisme, atat la nivelul capului, cat si al membrelor. Tanara a fost transportata de o prietena la Spitalul Floreasca din Capitala.

Conform raportului medical, presupusa amanta s-a ales cu traumatism cranio-facial, avulsii unghiale la degetele patru si cinci de la mana stanga si index la mana drapta, dar si o contuzie toraco-abdominala.

Sursa text: spynews.ro