Bătaie între un profesor și elev. Imaginile șocante surprinse într-o sală de clasă! Video

Un profesor din Los Angeles a răspuns extrem de agresiv insultelor pe care i le-a aruncat un elev. Și, în scurt timp, sala de clasă s-a transformat într-un ring de luptă.

În imaginile surprinse de unii martori, îl vedem pe profesorul care loveşte un elev. Adolescentul încearcă să riposeze şi amândoi îşi împart pumni în fața clasei. Dascălul parcă îşi ieşise din minţi. L-a bătut fără întrerupere pe băiat, chiar şi când acesta era la pământ. La un moment, dat a folosit şi un obiect, care pare a fi un telefon mobil. Alţi elevi şi un adult, probabil angajat al şcolii, au încercat să-l oprească pe bărbatul care lovea fără încetare.

Citește și:  FLORIN SALAM BĂTUT ȘI APOI RĂPIT DE LA O NUNTĂ DIN MILANO! NU SE MAI ȘTIE NIMIC DE MANELIST! VIDEO

Doi băieţi erau în sala de clasă care a devenit ring de bătaie. Ei spun că profesorul i-a făcut observaţie elevului respectiv că nu poartă uniforma, aşa cum prevede regulamentul şcolii. Adolescentul a răspuns nu doar obraznic, ci şi cu un discurs rasist. Cuvintele pot fi auzite în înregistrări, dar sunt prea dure pentru a putea fi reproduse.

Soţia cadrului didactic este speriată, nici nu a mai ieşit din casă. Iar părinţii sunt furioşi. Mai ales după ce au aflat că profesorul bătăuş a mai fost implicat într-un incident asemănător, cu un alt elev, în urmă cu un an. Profesorul a fost arestat. Dar conducerea şcolii şi autoritatea pentru învăţământ nu au anunţat până acum vreo măsură în acest caz.

Sursa video: youtube