Bătaie la antrenamentul lui FC Argeș. Garita exclus din lot

La FC Argeș, echipă aflată la un pas de retrogradare din Liga I, lucrurile degenerează pe zi ce trece. La antrenamentul de miercuri seară, doi jucători s-au luat la bătaie, iar golgheterul Arnold Garita a fost exclus din lot pentru o perioadă nedeterminată, scrie Ziartopdeargeș.

Arnold Garita, supranumit ”Buldozerul”, l-a lăsat lat pe portughezul Boubacar Hanne după ce ultimul l-a provocat pe puternicul atacant din Hexagon. Răzvan Tunaru, managerul sportiv al lui FC Argeș, a anunțat excluderea din lot a lui Arnold Garita deoarece gestul acestuia este unul intolerabil.

”Domnul Garita a fost exclus din lot şi se va pregăti separat. 99% situaţia lui este clară şi lucrurile sunt încheiate în privinţa lui. Aici este o problemă de caracter. Nu contează că este golgheterul echipei, putea să aibă şi 20 de goluri marcate că tot aceeași decizie o luam. Nu putem tolera asemenea gesturi”, a spus Răzvan Tunaru pentru sursa citată.

„Da, așa este. A fost exclus din lot. A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg, cu Boubacar, a continuat și spre vestiare cu aceleași chestiuni, iar decizia a fost luată pe moment, și anume excluderea lui din lot pe termen nelimitat! Nu-l veți mai vedea pe Garita în acest sezon! Nu știu ce s-a întâmplat cu el, eu sunt venit de o lună de zile. L-am găsit căzut de tot! Praf! Nepregătit, cred că ați văzut că nu poate să alerge, nu mai e cel care a fost. Are probleme, și nu doar cu greutatea. Nu-mi plac caracterele astea”, a mai precizat Tunaru, pentru GSP.ro.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor