Bataie la liceul Dimitrie Leonida din Capitala: Patru elevi au fost arestati preventiv

Patru elevi din cei noua tineri care s-au batut cu sabii, bastoane telescopice si cutite in fata liceului Dimitrie Leonida din Capitala au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, iar ceilalti cinci sunt cercetati in stare de libertate, informeaza postul Romania Tv.

Scandalul si bataia au avut loc, miercuri, in apropierea liceului Dimitrie Leonida din Bucuresti. In urma conflictului, patru tineri au ajuns la spitalul Sfantul Pantelimon.

Unul dintre cei patru a ramas internat la sectia de neurochirurgie a unitatii medicale. Purtatorul de cuvant al spitalul a declarat ca elevii aveau plagi superficiale la cap si pe corp. Adolescentii au varste cuprinse intre 16 si 20 de ani.

Conflictul a fost aplanat de catre politistii care au venit la fata locului dupa ce un martor a sunat la numarul de urgenta 112.

Catalin Pastin, comisar-sef al Sectiei 9 Politie, a declarat ca la fata locului au fost gasite obiecte contondente, bastoane telescopice, cutite si o sabie si ca altercatia ar fi avut drept cauza lupta pentru suprematie in cadrul liceului.

Sursa foto: adevarul.ro