Bătaie mare pe rolul lui Batman. Ce actori vor să preia ștafeta de la Ben Affleck

La scurt timp după ce a fost confirmată informația potrivit căreia Ben Affleck nu îl va mai juca pe Batman în universul extins DC Comics, zvonurile legate de următorul pretendent la rol au și început să apară.

Printre numele vehiculate este cel al lui Jon Hamm, pe care fanii îl cunosc din serialul “Mad Men” și lung-metrajul “Baby Driver”. El este un mare fan al personajelor de benzi desenate și, într-un interviu mai vechi, a recunoscut că nu exclude ideea de a-l juca la un moment dat pe Cavalerul Negru.

“Dumnezeule, da, ar fi distractiv”, a spus Hamm pentru Entertainment Tonight. “Aceasta este o parte a culturii în care trăim și se fac din ce în ce mai multe filme cu super-eroi. Spre deosebire de cele din trecut, acum sunt mult mai creative și mai originale. Să fii luat în considerare pentru un astfel de rol e mereu un lucru bun.”

Citește și: “THE WALKING DEAD” O PIERDE PE MICHONNE. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LUPTĂTOAREA NEÎNFRICATĂ

Jon Hamm a specificat atunci că, dacă scenariul ar fi unul bun, nu vede de ce nu l-ar juca pe Batman. Din lista de candidați mai face parte și fosta vedetă Disney Nick Jonas, care a dat de înțeles că e dispus să se ofere voluntar și să preia acest rol emblematic. Printre actorii dispuși să îmbrace pelerina neagră și să-și pună masca de liliac se numără și Scott Adkins, care a filmat chiar un clip în care reproduce o scenă celebră, demonstrând că poate face față cu brio și secvențelor care presupun pregătire actoricească, nu doar celor solicitante din punct de vedere fizic.

Studiourile Warner Bros. s-ar gândi serios să-l angajeze pe Robert Pattinson, starul din “Twilight” și “Harry Potter”, demonstrând astfel că, într-adevăr, caută actori mai tineri, pentru a atrage un public proaspăt în sălile de cinema. Pe lista lungă de candidați s-ar mai regăsi Jack O’Connell, Kit Harrington, Aaron Taylor-Johnson, Richard Madden și Armie Hammer.
Sursa traducere: filmnow.ro