Batalia dintre FCSB si CFR Cluj s-a mutat pe piata transferurilor

Batalia dintre FCSB si CFR Cluj s-a mutat pe piata transferurilor. Dupa replicile acide dintre antrenori si conducatori a venit momentul ca formatiile care se lupta pentru titlu sa-si masoare fortele si in mercato.

FCSB si CFR au pus ochii pe noul star din Liga 1, pe care spera sa-l transfere in in ianuarie. Este vorba despre mijlocasul celor de la FC Botosani, Olimpiu Morutan, informeaza jurnalistii de la Fanatik.ro.

FCSB a pus ochii pe fotbalistul Botosaniului inca din vara. Evolutiile foarte bune ale lui Morutan l-au adus insa si pe lista celor de la CFR Cluj.

“Manea este fotbalistul titular prin care noi ne acoperim cu regula U 21. In iarna dorim sa mai aducem un jucator valoros pentru aceasta varsta. Avem o lista cu sase jucatori din care vom incerca sa il aducem pe cel mai bun. Nu va pot spune ca il vom aduce pe Morutan la CFR pentru ca stiti ca eu nu fac transferuri prin presa. Insa, va pot spune ca il apreciem pe Morutan, deorece el este un fotbalist de valoare. Vom incerca sa ne batem pentru titlu si vrem sa avem un lot cat mai puternic”, a spus presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan.

In varsta de 18 ani, Olimpiu Morutan impresioneaza prin calitatile tehnice pe care le are. El a marcat doua goluri si a oferit patru pase decisive in cele 15 meciuri de Liga 1 disputate in acest sezon. FCSB a oferit 700 de mii de euro pentru transferul lui Olimpiu Morutan, insa moldovenii cer dublu.

Sursa foto: gsp.ro