BATALIA pentru PRIMARIA CLUJULUI: EMIL BOC, favorit pe hartie – MIHAI SEPLECAN, in plina ascensiune

Potrivit unui sondaj intern, EMIL BOC este cotat cu 56% dintre optiunile cetatenilor la un nou mandat in functia de primar al orasului Cluj. Cu toate acestea cifrele indica o scadere a cotei de popularitate a lui EMIL BOC, edilul din urbea ardeleana care se codeste ca fata mare la maritat atunci cand vine vorba de anuntarea oficiala a candidaturii, din partea Partidului National Liberal (PNL), pentru ALEGERILE LOCALE de anul viitor.

Mai mult, EMIL BOC trebuie sa ia in calcul si ascensiunea rapida a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, MIHAI SEPLECAN, care face parte din acelasi PNL si a initiat o serie de masuri care ii atrag din ce in ce mai multi sustinatori. In acelasi sondaj intern, MIHAI SEPLECAN ocupa pozitia secunda si se afla in plina urcare.

EMIL BOC, fost premier de trista amintire in mandatul prelungit al presedintelui Traian Basescu, omite cateva aspecte cand vine vorba de electoratul care, deocamdata, il da drept favorit la LOCALELE din 2016. Cel mai important lucru este legat de faptul ca una este sa ai in spate o impresionanta forta politica asa cum a fost si este PNL si alta este sa fii sprijinit de Partidul Miscarea Populara (PMP), o formatiune proaspat aparuta pe scena politica autohtona.

O creatie a sus-amintitului Basescu si condusa pana de curand de inculpata Elena Udrea. Doua elemente care sunt departe de a-i aduce beneficii lui EMIL BOC, cel care a fost avertizat deja de copresedintele liberal Alina Gorghiu ca este foarte posibil ca el sa nu mai fie optiunea PNL pentru PRIMARIA din CLUJ.

In atare conditii, cele 56 de procente pe care mizeaza EMIL BOC in prezent nu sunt decat o imagine iluzorie a unui nou succes la care viseaza edilul in exercitiu al urbei ardelene. In loc de incheiere i-am sugera lui EMIL BOC sa isi aduca aminte de situatia Victor Ponta la alegerile din noiembrie 2014…….

Sursa foto: citynews