BATERISTUL trupei SCORPIONS a fost ELIBERAT din INCHISOARE

JAMES KOTTAK, BATERISTUL american al formatiei hard-rock germane Scorpions, a fost ELIBERAT din INCHISOARE in Dubai, dupa ce a fost tinut in detentie pentru ca ar fi insultat islamul, conform Agerpres, care citeaza starpulse.com.

Rockerul a fost CONDAMNAT, la 29 aprilie, la o luna de INCHISOARE in Emiratele Arabe Unite, iar conform unui mesaj postat pe contul de Facebook al formatiei a fost ELIBERAT miercuri.

“JAMES KOTTAK a parasit Dubaiul la bordul unui avion și a sosit in SUA noaptea trecuta. Va avea nevoie de timp pentru a-și rezolva problemele”, conform mesajului postat pe contul formatiei.

Citeste si: TOBOSARUL formatiei SCORPIONS a fost CONDAMNAT la INCHISOARE

Problemele lui Kottak cu legea din Emirate au inceput la 3 aprilie, cand a fost arestat dupa ce a agresat verbal calatorii aflati in aeroportul din Dubai, pe care i-ar fi numit “musulmani needucati” și le-ar fi aratat degetul mijlociu, in timp ce era sub influenta bauturilor alcoolice.

“Eu nu-mi amintesc sa fi spus aceste cuvinte și nu am aratat nimanui degetul mijlociu (…) Nu aveam cum sa spun așa ceva despre musulmani, fie ca eram baut sau treaz (…) Recunosc ca am baut alcool dar nu recunosc celelalte doua acuzatii. Eu nu am facut așa ceva”, a declarat rocker-ul in fata procurorilor, conform publicatiei The Gulf News.

Citeste si: Trupa Scorpions a facut show pe Cluj Arena – Video

De asemenea, JAMES KOTTAK a respins și acuzatia ca și-ar fi dat jos pantalonii. “Nu este adevarat. Mi-am ridicat doar tricoul pentru a le arata tatuajul pe care il am pe spate”.

Pe langa sentinta de inchisoare, Kottak a fost amendat cu 2.000 de drahme (545 de dolari) pentru consum de alcool.

Sursa foto: commons.wikimedia.org