Batman și-a găsit-o pe Catwoman! Ce actriță ar urma să joace în rolul super-eroinei alături de Robert Pattinson. Foto în articol

Potrivit publicatiilor de specialitate, viitorul Batman si-a gasit jumatatea. Actrita Vanessa Hudgens (foto interior) ar fi in discutii pentru a juca celebrul rol in pelicula cu super-eroi marca DC Comics.

Filmul regizat de Matt Reeves va avea o distributie plina de actori tineri si se pare ca, alaturi de Robert Pattinson, va juca Vanessa Hudgens, cunoscuta publicului pentru debutul din “High School Musical”, dar si pentru aparitiile din “Sucker Punch” si “Springbreakers”.

Citește și: LUKE PERRY, VĂZUT PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ROLUL FINAL! SECVENȚE DIN ULTIMUL FILM ÎN CARE A JUCAT, „ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD“. VIDEO

In ceea ce priveste antagonistii, se pare ca Batman ar urma sa se confrunte cu sase dintre dusmanii sai cei mai iconici, inclusiv Penguin. Nu exista insa informatii despre actorul care va intra in pielea celebrului personaj si nici confirmari oficiale despre colaborarile lui Robert Pattinson si Vanessa Hudgens cu studiourile Warner. Bros si DC.

Filmarile pentru “Batman” vor incepe spre finalul anului, iar data de lansare este programata pentru 25 iunie 2021.

Sursa foto: TMZ