BATRANA agresata de staff-ul de campanie al PMP in comuna NANA!

Un elev din Iasi, anchetat dupa ce si-a strangulat o colega. Reactia ministrului Educatiei

O BATRANA  a fost AGRESATA de staff-ul de campanie al Partidului Miscarea Populara (PMP). Nedoritul eveniment s-a petrecut in comuna calaraseana NANA, o localitatea ajunsa in atentia opiniei publice in urma scandalului provocat de achizitionarea unui teren agricol de fata cea mare a presedintelui Romaniei.

In plina CAMPANIE ELECTORALA  pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE,  proaspatul Partid Miscarea Populara are probleme! Potrivit postului Realitatea Tv, o batrana a fost lovita de un membru al staff-ului de campanie al Partidului Miscarea Populara, ulterior procurorii deschizand o ANCHETA PENALA pentru lovire. 

Politistii din localitatea Curcani, comuna Nana, judetul Calarasi, s-au autosesizat si au deschis un dosar de CERCETARE PENALA privind AGRESAREA unei femei de catre reprezentanti ai PMP, in timpul unei vizite a ELENEI UDREA in comuna NANA, fiind facute cercetari pentru lovire sau alte violente.

Citeste si: SCRISOAREA Elenei Udrea adresata premierului Victor Ponta 

“Politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Curcani s-au sesizat din oficiu, in seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, pe raza comunei NANA, judetul Calarasi, in timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, in parcul din localitate, a avut loc o AGRESIUNE”, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Calarasi, citat de MEDIAFAX.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul a avut loc in timpul vizitei facute de Elena Udrea in parcul din comuna NANA, in campania electorala a PMP.

Citeste si: ELENA UDREA, despre votul lui Basescu: Ma onoreaza, presedintele nu face niciodata cadouri 

Reprezentantii IPJ Calarasi au precizat ca, din verificarile efectuate pana in prezent, a fost identificat “F. Stefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judetul Calarasi, care, pe fondul unor discutii contradictorii, ar fi AGRESAT fizic o femeie de 62 ani, din comuna NANA”.

Surse apropiate anchetei au precizat ca AGRESORUL este Stefan Fileata, care o insotea pe ELENA UDREA in vizita facuta in parcul din comuna NANA.

Sursa foto: gandul.info