Batranica batjocorita: Politia a inceput o ancheta in acest caz. UPDATE

Politia ilfoveana s-a autosesizat in cazul unei batrane batjocorita de mai multi tineri care au invartit-o in aer de mai multe ori si au filmat-o, apoi au pus inregistrarea pe internet. Desi pe imagini se vede cum batranica este pur si simplu terorizata de tinerii teribilisti, acestia nu ii dau pace si continua sa isi bata joc de ea.

UPDATE: 12:05. Tinerii au fost identificati si in acest moment sunt audiati la Politia din Jilava.

“In cursul zilei de ieri (n.r-vineri) Politia Jilava s-a autosesizat in urma aparitiei pe internet a filmuletului in care o batrana este invartita in aer de mai multe ori. Pana nu va fi depusa impotriva lor o plangere de catre persoana vatamata, tinerii implicati risca, cel mult, doar o amenda contraventionala. In prezent se fac verificari, estimarile arata ca tinerii au aproximativ 17-18 ani”, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Alina Gavrila.

Citeste si: O batranica, batjocorita de cativa tineri! Se intampla in Romania! VIDEO

Imaginile cu batranica batjocorita au trecut si granitele tarii, ele fiind preluate de cotidianul britanic Daily Mail. Jurnalistii englezi sunt pur si simplu dezgustati de comportamentul animalic al celor cinci indivizi care se amuza pe seama femeii neajutorate.

Sursa foto: youtube.com