Batranii care au depasit varsta de 100 de ani vor fi scutiti de taxe si impozite: Vezi ce primar a facut aceasta declaratie

Primarul Cristian Popescu Piedone a postat pe contul lui de Facebook un mesaj care ii va bucura pe batranii ce au depasit varsta de 100 de ani. Edilul sectorului 4 le promite acestora ca vor fi scutiti de taxe si impozite locale.

Desi mesajul destinat batranilor de peste 100 de ani este postat de Cristian Popescu Piedone pe Facebook, cu siguranta va ajunge si la urechile acestora.

Conform promisiunii formulate de edilul sectorului 4 pe contul lui de socializare, persoanele care au depasit varsta de 100 de ani, 130 la numar in sectorul sau, vor fi scutite de plata taxelor si impozitelor locale. In plus, batranii vor beneficia si de un bonus de 1.000 de lei, pentru fiecare.

“130 de persoane din Sectorul 4 care au trecut pragul de 100 de ani vor beneficia de scutire de la plata taxelor si impozitelor locale. Totodata, fiecare va primi cate 1.000 de lei. Poate ca nu este mult ceea ce facem pentru acesti oameni care au infruntat vremurile, insa eu cred ca toti suntem datori sa ne cinstim batranii”, a anuntat Piedone, pe contul lui de Facebook.

sursa foto: ghimpele.ro