Bautura anti-mahmureala, brevetata in tara cu cel mai mare consum de whisky

Uruguayul, tara cu cel mai mare consum de whisky pe cap de locuitor din lume, promoveaza in baruri si discoteci o bautura inventata local si considerata antidotul perfect impotriva mahmurelii.

Produsul, comercializat sub numele de Out Alcohol, promite eliminarea din sange a alcoolului ingerat in decurs de cel mult doua ore.

“Imediat ce produsul intra in contact cu sangele incepe sa elimine alcoolul, avand in vedere ca accelereaza metabolismul si face sa fie eliminat mai usor prin urina”, a declarat pentru EFE,Tabare Burgueno, presedintele firmei de imbuteliere Serrana, responsabila cu fabricarea bauturii Out Alcohol.

Citeste si: Eleva gasita in coma alcoolica, intr un parc din Targoviste

Formula “miraculoasa” a acestui produs nu difera mult de cea a oricarei bauturi racoritoare: apa, zahar, suc concentrat de lamaie, fructoza, benzoat si coloranti.

Burqueno insista, insa, ca nu este vorba despre un produs care sa pacaleasca etilometrul la controalele politiei practicate pe strada, ci doreste sa fie “prietenul” tuturor celor care beau si care a doua zi nu vor sa aiba capul greu.

Sursa foto: romaniatv.net