Bayern Munchen se implică activ în lupta împotriva coronavirusului! Foto în articol

Bayen Munchen, unul dintre cluburile emblematice din Germania, a găsit o modalitate de a se implica activ în lupta dusă de toată lumea împotriva pandemiei de coronavirus.

Astfel, clubul bavarez a început să comercializeze măști de protecție cu însemnele clubului, banii rezultați din urma vânzărilor urmând a fi donați fundației ”We kick Corona”.

Încă din prima zi de când a pus la vânzare măștile de protecție imprimate cu sigla lui Bayern Munchen, clubul german a înregistrat un succes pe măsură, 100 de mii de oameni cumpărându-și produsul.

Prețul unei astfel de măști este de 5,95 de euro și pot fi cumpărate și la set de câte trei bucăți. Fundația We Kick Corona care va beneficia de toți banii obținuți din vânzarea acestor măști de protecție personalizate este fondată de doi fotbaliști de la Bayern Munchen, Joshua Kimmich și Leon Goretzka.

Această campanie nu este singura care va asigura fondurile fundației, mai mulți colegi de club și de la naționala Germaniei donând sume importante. Cel mai elocvent exemplu este cel al lui Robert Lewandowski care a donat un milion de euro.

Sursa foto: Instagram