BAYERN-REAL 0-4 (0-3) / Spaniolii se califica fara emotii in FINALA LIGII CAMPIONILOR

REAL MADRID a umilit-o pe BAYERN MUNCHEN in fieful acesteia, pe Allianz Arena, scor 4-0, si s-a calificat in FINALA LIGII CAMPIONILOR.

REAL MADRID este prima FINALISTA A LIGII CAMPIONILOR dupa victoria cu 4-0 obtinuta fara nicio emotie pe terenul celor de la BAYERN MUNCHEN.

La adapostul victoriei cu 1-0 din meciul tur, madrilenii au asteptat in primele minute ale jocului greseala adversarului. Doua faze fixe ce l-au avut in prim plan pe Sergio Ramos au clarificat dupa doar 20 de minute soarta calificarii. Fundasul a marcat de doua ori in patru minute, 16 si 20, cu capul, facand liniste pe Allianz Arena.

Citeste si: BAYERN-REAL, LIVE TEXT 0-4 / Ramos si Ronaldo au marcat cate o dubla 

Pe fondul caderii psihice a nemtilor, REAL MADRID a mai punctat o data, in minutul 34, dupa un contraatac excelent finalizat de Cristiano Ronaldo din pasa lui Bale.

Dupa pauza, Real Madrid s-a multumit sa conserve rezultatul si a facut un joc de asteptare, pentru ca, in minutul 89, Ronaldo sa marcheze pentru 4-0 cu un sut pe sub zid din lovitura libera. Cu acest gol, Ronaldo a ajuns la 16 reusite si este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor intr-un singur sezon.

 Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: ATLETICO MADRID – CHELSEA 0-0 / CALIFICAREA SE JOACA IN RETUR 

Real Madrid s-a calificat astfel in finala Ligii Campionilor, unde va intalni castigatoarea duelului dintre Chelsea si Atletico Madrid (0-0 in tur), partida programata miercuri, de la ora 21:45.

Sursa foto: uefa.com