BAYERN – REAL, ORA 21:45, LIVE TEXT MONDO NEWS / Nemtii sunt siguri de calificare

BAYERN – REAL MADRID, partida din mansa secunda a SEMIFINALELOR LIGII CAMPIONILOR, se disputa astazi, de la ora 21.45, la Munchen, dup ace in tur spaniolii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Cu toate ca REAL MADRID a castigat mansa tur a SEMIFINALEI din LIGA CAMPIONILOR contra nemtilor de la BAYERN MUNCHEN, Pep Guardiola, antrenorul gazdelor de diseara, este increzator in forta echipei sale de a trece de gruparea blanco.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: REAL – BAYERN 1-0 (1-0) / Calificarea se DECIDE pe ALLIANZ ARENA

“Este o mare onoare pentru club si fani ca am ajuns in semifinale. Sunt echipe foarte mari care nu au ajuns aici. Cred ca REAL va incerca sa-si apere avantajul timp de 90 de minute. Sunt sigur insa ca ne vom califica in finala”, a spus Guardiola.

Citeste si: REAL MADRID ar incasa 1.200.000 de euro pentru AMICALUL cu STEAUA 

De cealalta parte, Carlo Ancelotti, antrenorul italian al echipei REAL MADRID, a declarat, inaintea meciului retur cu BAYERN MUNCHEN din SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR, ca jucatorii sai nu se cred deja calificati in finala. “Stim ca ne asteapta un meci greu. Avem un mic avantaj, dar nu suntem nebuni sa ne credem calificati. Va trebui sa fim mult mai periculosi decat am fost in tur, sa intram cu mai mult curaj in teren. Va fi un meci intre doua echipe cu filozofii diferite si cu jucatori diferiti. Putem sa ne calificam si fara sa marcam, dar vom incerca sa inscriem”, a spus Ancelotti.

BAYERN MUNCHEN – REAL MADRID (ECHIPE PROBABILE)

BAYERN MUNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba – Javi Martinez – Kroos, Schweinsteiger – Robben, T. Müller, Ribery

Antrenor: Josep Guardiola

 REAL MADRID: Casillas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao – Modrici, Xabi Alonso, Di Maria – Bale, Benzema, Ronaldo

Antrenor: Carlo Ancelotti

STADION: “Allianz Arena” (Munchen)

Partida dintre BAYERN MUNCHEN si REAL MADRID va incepe de la ora 21.45 si va fi transmisa de posturile Digi Sport 1 si Dolce Sport, meciul putand fi urmarit si in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sptfm.ro