BAZIN DE INOT pentru ELEVI, in Sectorul 4

Consiliul Local al Sectorui 4 a aprobat marti, intr-o sedinta extraordinara, rectificarea bugetului local pe anul in curs, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, printre alte proiecte care urmeaza a fi materializate se inscrie si reabilitarea BAZINULUI DE INOT existent, dar nefunctional, din incinta Scolii Gimnaziale nr. 190 “Marcela Penes”.

Astfel, prin Directia de Invatamant si Tineret Sector 4, a fost alocat bugetul aferent reabilitarii si modernizarii acestuia, prin montarea de pompe de recirculare a apei si a bransamentelor la instalatiile electrice, sanitare si de climatizare.

Citeste si: ACADEMIA SPORTULUI si-a deschis portile pentru “SCOALA ALTFEL”

Totodata, a fost prevazuta si o constructie usoara tip “acoperis”, care sa asigure utilitatea bazinului si pe timp de iarna.

“Este un prim pas pe care l-am bifat astazi, in ceea ce priveste asigurarea conditiilor propice dezvoltarii sanatoase si armonioase a copiilor din Sectorul 4. Ne dorim si vom face demersuri pentru a reusi realizarea a cat mai multor astfel de proiecte”, a declarant primarul Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU-PIEDONE.

Citeste si: ANCHETA DISCIPLINARA dispusa de Ministerul Sportului dupa accidentul de la Sibiu

Sursa foto: Primaria Sectorului 4