TRANZACTIE bebelusi: trei jurnalisti s-au investigat reciproc

Trei JURNALISTI s-au investigat reciproc in Bulgaria, incercand sa demaste o afacere privind COPIII vanduti de proprii parinti sau bulgarii care intermediaza aceste tranzactii.

Dupa ce au dat un anunt intr-o bulgara stricata, cei doi JURNALISTI de la publicatia Sunday Times au primit si raspuns. Din pacate pentru ei, anuntul era de la o JURNALISTA bulgara, care dorea sa-i demaste pe cei care cumpara COPII din tara sa, scrie ziare.com, care citeaza BuzzFeed.

“Heidi and Richie”, JURNALISTI sub acoperire de la The Sunday Times, au pozat intr-un cuplu casatorit, dar care nu poate avea COPII si nici nu poate adopta pe cai legale. Cei doi au postat un anunt in care si-au exprimat dorinta de a cumpara un copil din Bulgaria, “indiferent de costuri”.

Citeste si: JUMATATE DINTRE ANCHETELE SOCIALE EFECTUATE DE AUTORITATEA TUTELARA DIN SECTORUL 6 A VIZAT DARILE DE SEAMA PENTRU INTERZISI JUDECATORESTI

Le-a raspuns oJURNALISTA sub acoperire, Veronika Dimitrova, care a spus ca ii poate ajuta. De aici lucrurile au luat o intorsatura cel putin hilara, daca nu luam in considerare gravitatea subiectului, VANZAREA DE COPII.

Cei trei au tinut legatura pe email, “familia Calvert” specificand in nenumarate randuri ca “banii nu sunt o problema”. In cele din urma, intalnirea dintre asa-zisii cumparatori si pretinsa vanzatoare s-a produs intr-un bar din Bulgaria.

A fost insa un fiasco total; trei JURNALISTI sub acoperire s-au trezit fata in fata, la aceeasi masa, fiecare incercand sa-l demaste pe celalalt. 

Sursa foto: stirileprotv.ro