Bebino, șeful Clanului Sportivilor, hăcuit în plină stradă! Cine l-a băgat în comă și din ce motiv

Șeful „Clanului Sportivilor”, Marius Alin Alecu, alias „Bebino”, a căzut victimă în fața „Clanului Țiganilor”, fiind atacat și hăcuit în plină stradă de un nepot al lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. „Bebino” se află în comă, la spital.

Update: Apar noi informații tulburătoare despre masacrul în urma căruia Marius Alin Alecu, zis „Bebino”, a fost măcelărit și s-a ales cu răni grave. Martorii bătăliei au povestit că totul a avut loc în zona Tei Toboc, cunoscută în conflictele din lumea interlopă, și ar fi avut la mijloc o datorie pe care Cezar Petcu, zis Joe, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, ar fi avut-o către „Bebino”.

Acesta din urmă i-ar fi vândut stupefiante pe datorie, iar Joe ar fi întârziat cu plățile, scrie spynews.ro. „Bebino” a stabilit că Joe i-ar fi datorat 2.000 de euro, iar pentru a acoperi această datorie s-au înțeles ca nepotul antrenorului de la Dinamo să își cedeze autoturismul.

Mașina trebuia să fie predată în zona Tei Toboc, însă discuțiile s-au transformat într-un scandal sângeros, iar Joe l-a atacat pe „Bebino” cu o sabie, după ce acesta din urmă a înfipt cuțitul într-un adversar. Conflictul a escaladat, iar „Bebino” a rămas fără câteva degete și s-a ales cu câteva tăieturi pe picioare și pe spate. A ajuns cu un taxi la spital, iar pe drum și-a pierdut cunoștința. Atât Cezar Petcu, cât și Marius Alin Alecu sunt cercetași în prezent pentru tentativă de omor.

Știre inițială

Marius Alin Alecu ar fi fost pur și simplu masacrat: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate. El a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde este internat sub pază pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale, conform Libertatea.

Autorul este căutat în continuare de Poliție, care cunoaște deja identitatea făptuitorului. Din primele informații, ar fi vorba despre nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo, individ cu antecedente pe linie penală. Dosarul a ajuns acum la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și cercetările continuă. 

Sursa foto: libertatea