Becali a depus o cerere la Tribunalul Constanta pentru a fi eliberat pe motive medicale

Gigi Becali face tot ce-i sta in putinta pentru a scapa din inchisoare, chiar si pentru o perioada. Latifundiarul din Pipera sustine ca este grav bolnav, motiv pentru care a depus o cerere la Tribunalul Constanta prin care solicita sa fie eliberat pentru o perioada din penitenciar, pentru a se putea trata.

Becali sustine ca sufera de sciatica si nu se poate trata in penitenciar. Cererea prin care vrea sa fie eliberat a fost depusa la Tribunalul Constanta in data de 30 decembrie, iar prin aceasta cere intreruperea executarii pedepsei, pentru ca timp de cateva luni sa poata beneficia de tratament. 

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, sustine ca patronul Stelei este suspect si de tuberculoza, dupa ce la Jilava, penitenciarul in care patronul Stelei a fost incarcerat timp de 5 luni, s-a instituit stare de carantina.

Becali urmeaza sa fie supus mai multor analize medicale pentru a se vedea daca s-a imbolnavit sau nu de tuberculoza.

Primul termen al cererii depuse de Becali la Tribunalul Constanta a fost fixat pentru 29 ianuarie. Potrivit Codului Penal, un detinut poate fi eliberat pentru o perioada limitata, pe motive medicale.