Becali a ordonat, din puscarie, inca un transfer la Steaua

Gigi Becali a cerut, din puscarie, inca un transfer la Steaua in aceasta iarna. Finantatorul echipei campioane a vorbit cu MM Stoica si i-a cerut acestuia sa il aduca la Steaua pe Lucian Sanmartean de la FC Vaslui.

In ziua in care a implinit 11 ani de cand este patronul Stelei, Gigi Becali a vorbit la telefon cu Mihai Stoica, managerul echipei si i-a spus sa faca in regim de urgenta transferul unui fotbalist care sa rezolve toate problemele din ofensiva echipei lui Laurentiu Reghecampf. “Am discutat cu Gigi Becali si sunt sanse mari sa facem un transfer surpriza”, a dezvaluit Mihai Stoica la Digi Sport.

Mijlocasul este in ultimele sase luni de contract cu FC Vaslui, si-a dat acordul sa vina la Steaua, insa nu vrea sa plece de la echipa sa inainte sa-si primeasca de la actuala echipa restantele financiare ce se ridica la aproximativ 400 de mii de euro.

Steaua l-a dorit si in urma cu cateva saptamani pe Sanmartean, insa s-a lovit de aceasta problema. Desi FC Vaslui ii dadea drumul sa plece liber, jucatorul isi dorea si restantele financiare. Campioana Romaniei ii ofera 360 de mii de euro pe an lui Sanmartean, care in curand va implini 34 de ani.

Sursa foto: realitatea.net