BECALI a ramas fara PALAT! Bodyguarzii au fost pusi pe liber

Calificarea ratata a Stelei in grupele Champions League pare sa il fi impins pe GIGI BECALI sa fi luat decizia de a-si vinde PALATUL din Aleea Alexandru.

Din cate se pare, presiunea creditorilor si preturile de pe piata imobiliara l-au facut pe latifundiarul din Pipera sa vanda cladirea cumparata in 2006. Se pare ca afacerea ar fi fost deja perfectata, iar CUMPARATORUL nu este nimeni altul decat Cosmin Olaroiu, cel care l-ar fi creditat, in trecut, cu bani pe BECALI.

Citeste si: MII DE SEMNATURI PENTRU GRATIEREA LUI GIGI BECALI, DUSE DE SUSTINATORI LA COTROCENI

Cel putin asa sustin jurnalistii de la www.ziarulring.ro, care au remarcat ca in spatele portilor impunatoare, legate cu un lant gros cladirea are obloanele trase si nu mai exista nici un paznic.

“Am auzit ca l-a luat Olaroiu. Face restaurant de lux. Gata. Noi plecam acasa, am fost informati ca nu mai lucram aici”, a declarat unul dintre bodyguarzii palatului catre o sursa ziarulring.ro.

Nu se stie exact cat ar fi dat Olaroiu pe IMOBIL, daca l-a luat in contul datoriilor pe care GIGI BECALI le avea la el sau daca a platit doar o diferenta, insa angajatii latifundiarului au disparut din zona.

Daca informatiile se confirma, cel mai probabil PALATUL din Aleea Alexandru ar urma sa devina cel mai luxos restaurant al lantului de restaurante pe care Olaroiu, alaturi de Gino Iorgulescu, il detine, “Trattoria Il Calcio”.

GIGI BECALI L-A TREZIT PE VARUL VIRGIL CU NOAPTEA-N CAP! MOTIVUL ESTE EXTRAORDINAR