BECALI anunta schimbarea: Numele echipe va fi FCSB! REGHECAMPF isi pregateste PLECAREA

Gigi Becali a anuntat, miercuri, ca va schimba, incepand de joi, numele echipei pe care o patroneaza, ca urmare a procesului pierdut cu Clubul Sportiv al Armatei. Becali a anuntat ca noul nume al Stelei la Registrul Comertului va fi FCSB, informeaza postul de televiziune Sportro.

“Asa e, de maine se va numi FCSB societatea. Steaua este tot Steaua, oricum, toata lumea ii va spune asa. Care e problema? Eu va spun inca ceva. In maximum un an, se va reveni, va promit. Am schimbat ca sa nu mai avem discutii si probleme”, a spus Becali la postul Sportro.

Steaua a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua in decembrie 2016, conform unei decizii a Curtii de Apel. Schimbarea se va produce si in campionat, iar Comitetul Executiv al FRF urmeaza sa analizeze joi aceasta modificare. Totodata, Becali mai are un proces cu Armata, care a contestat si denumirea FCSB.

In alta ordine de idei, Reghecampf a fost in urma cu doua saptamani la Doha, unde ar fi negociat preluarea unei echipe din tara care va gazdui Mondialul peste 5 ani, informeaza editia tiparita a Gazetei Sporturilor. Vizita a fost una fulger, iar Reghe s-a intors a doua zi la Bucuresti. Se pare ca mutarea ar fi intermediata de sotia sa,Anamaria Prodan, careia Reghecampf i-a cerut sa-i gaseasca un angajament in zona Golfului.

Sursa foto: sport