BECALI este DISPERAT: ECHIPA sa nu se poate numi nici FCSB! DECIZIA LATIFUNDIARULUI

Echipa patronata de Gigi Becali nu isi poate schimba denumirea in FCSB deoarece reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei sustin ca formatia din Berceni va fi confundata in continuare cu Steaua, informeaza postul de televiziune Sportro.

In aceste conditii, Gigi Becali intentioneaza sa trimita o intampinare in instanta prin care le transmite judecatorilor sa aleaga ei numele clubului! “M-am tot razboit cu ei si acum vad ca nu le convine nici FCSB. Am pus denumirea direct, FCSB. I-am spus avocatului sa faca o intampinare, sa scrie judecatorii cum vor ei sa fie marca, denumirea pe care o vor ei, ce culori vor, sa faca ei o marca si o sigla. Nu te lasa ca ei zic ca se confunda cu a lor”, a declarat Becali la Sportro.

Echipa lui Becali este obligata sa isi schimbe denumirea dupa ce a pierdut in instanta doua procese importante cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei. Gruparea din Berceni nu mai are dreptul de a utiliza marca sau denumirea Steaua.

Gigi Becali isi dorea ca formatia lui sa se numeasca FCSB, denumire utilizata in ultimii doi ani, insa “militarii” sustin ca si aceasta denumire poate fi confundata cu FC Steaua Bucuresti.

Sursa foto: sport