Becali nu mai așteaptă perioada de transferuri! Finanțatorul FCSB a făcut o ofertă pentru un atacant de 3 milioane

Gigi Becali continuă să spere la titlu în acest sezon, iar în pauza de iarnă vrea să investească serios în lotul celor de la FCSB. Indiferent dacă îl va păstra sau nu pe Florinel Coman, Gigi Becali e dispus să-şi întărească serios compartimentul ofensiv, astfel că a înaintat o ofertă pentru Adrian Petre.

Patronul celor de la FCSB a oferit 1,5 milioane de euro, însă, conform prosport.ro, şefii clubului Esbjerg aşteaptă trei milioane de euro pentru a se despărţi de atacantul român. Finanțatorul FCSB-ului l-a vrut pe Adrian Petre şi în 2017, când acesta evolua pentru UTA, însă, la fel ca acum, suma de 600 de mii de euro cerută de oficialii arădeni i s-a părut prea mare lui Gigi Becali, care a renunţat, până la urmă, la transferul atacantului.

Citește și: NARCIS RĂDUCAN NU MAI FACE PARTE DIN CONDUCEREA FCSB! GIGI BECALI, ENERVAT LA CULME, FACE LUMINĂ

Sursa citată notează că, în cazul în care nu se va reuşi transferul definitiv sau măcar împrumutul lui Adrian Petre, Gigi Becali are şi o soluţie de rezervă. Astfel, dacă nu va reuşi să îl aducă pe internaţionatul de tineret al României la FCSB, patronul roş-albaştrilor va insista pentru transferul lui Dumitru Cardoso, care a impresionat în actualul sezon la Gaz Metan Mediaş.

Sursa foto: sport