BECALI RECUNOASTE: Sunt in tratative pentru ACHIZITIONAREA unei noi ECHIPE

Omul de afaceri Gigi Becali a dezvaluit, miercuri, la postul de televiziune Digi Sport ca se afla in tratative pentru achizitionarea unei noi echipe de fotbal cu scopul de a-si pune la adapost jucatorii pe care i-a adus la Steaua.

Conform latifundiarului din Pipera este vorba despre formatia Metaloglobus din Bucuresti, aflata pe primul loc in Liga a treia. Gigi Becali spune ca vrea sa cumpere aceasta echipa pentru a muta jucatorii pe care ii va aduce la Steaua. Ei vor semna cu Metaloglobus si doar vor fi imprumutati la Steaua.

Finantatorul vicecampioanei face aceasta miscare pentru a nu pierde jucatorii in cazul in care Steaua va intra in faliment, pe fondul proceselor cu Armata. “Chiar acum sunt in tratative cu Metaloglobus. E un prieten de-al meu patron acolo, o sa cumpar echipa si dau 200-300 de mii de euro. Toti jucatorii tineri ii semnez la aceasta echipa si ii imprumut la Steaua”, a spus Becali la Digi Sport.

Metaloglobus este patronata de sirianul Imad Kassas si este anchetata pentru meciuri trucate. Echipa este pe primul loc in liga a treia.

Sursa foto: sport