BECALI si BORCEA au trait momente de COSMAR! S-a sinucis sub ochii lor

Momente de cosmar pentru Gigi Becali si Cristi Borcea in puscarie. Un coleg de penitenciar al celor doi a decis, in noaptea de luni spre marti, sa-si puna capat zilelor.

Barbatul, in varsta de 30 de ani, s-a sinucis prin spanzurare in celula in care isi ispasea pedeapsa, fiind gasit de unul dintre gardieni aproape de miezul noptii.

“Detinutul S.P., de 30 de ani, din Calarasi, care era cazat intr-o camera din infirmeria penitenciarului a fost gasit spanzurat de agentul supraveghetor. Acesta a alertat imediat personalul medical, care a intervenit pentru acordarea primului ajutor. Persoana privata de libertate a fost transportata la Spitalul Penitenciar Poarta Alba, unde medicul de garda a continuat manevrele de resuscitare pana la ora 23,40, cand a fost constatat decesul. Conform prevederilor legale, au fost anuntati familia persoanei condamnate, judecatorul de supraveghere, politistii si Parchetul de pe langa Judecatoria Medgidia, care au demarat o ancheta”, a precizat Gabi Botezan, purtator de cuvant al unitatii de detentie.

Citeste si: GIGI BECALI nu scapa de SPORUL DE PEDEAPSA

De parca n-ar fi fost deajuns socul sinuciderii colegului de penitenciar, Gigi Becali a mai primit o lovitura. Acesta a cerut in instanta sa-i fie anulat sporul de pedeapsa de sase luni, insa verdictul nu a fost unul favorabil.

Foto: sport.ro

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: Gheorghe NETOIU si Mihai STOICA cer in instanta ANULAREA PEDEPSELOR