BECALI si HAGI se pregatesc de NUNTA! Vezi ce se va intampla in familiile celor doi

GICA HAGI, nasul de cununie al lui GIGI BECALI si de botez al TEODOREI, fata cea mare a latifundarului, se pregateste de nunta. Cel putin asta sustine presa tabloida, care sustine ca fostul mare fotbalist va fi cel care ar putea sa o conduca pe Teodora, anul viitor, la altar.

TEODORA, fiica cea mare a lui GIGI BECALI, se va marita cu Mihai, un machedon de 24 de ani, care si-a intalnit deja socrul in zilele de permisie. Acum, potrivit unor surse apropiate familiei latifundiarului, citate de Libertatea, tanarul i-a daruit TEODOREI un impresionant diamant montat in aur alb, pe care ea il poarta mandra pe inelar.

Citeste si: GICA HAGI AR PUTEA REVENI PE BANCA ECHIPEI GALATASARAY. REGELE L-AR INLOCUI PE PRANDELLI

Bijuteria reprezinta un angajament de logodna, motiv pentru care BECALI i-a permis lui Mihai sa ii viziteze fata ori de cate ori ii pofteste inima.

Nunta s-ar organiza anul viitor, atunci cand GIGI BECALI ar putea fi eliberat. Desi pregatirile nu s-au facut, un lucru pare a fi stabilit: identitatea nasilor.

Conform traditiei machedonesti, parintii spirituali, cei care au botezat copilul, sunt si cei care il vor conduce la altar, pentru a primi taina cununiei. Iar in cazul TEODOREI, este vorba despre Marilena si GICA HAGI, cei care l-au cununat si pe latifundiar cu Luminita si le-au botezat fetele.

Citeste si: GIGI BECALI S-A CERTAT CU JUDECATORII DE LA CURTEA DE APEL: NU SE SUPARA NIMENI DACA IES MAI DEVREME

GIGI BECALI isi ispaseste condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare, insa la anul, in septembrie 2015, poate fi eliberat conditionat. Sursa citata sustine insa ca exista si riscul ca solicitarea sa nu fie aprobata, caz in care nunta s-ar amana pana la eliberare.

Sursa foto: romaniapress.ro